Girolamo Russo
Girolamo Russo drives i dag af sønnen Guiseppe som efter vores overbevisning laver det bedste som Etna kan præstere med et blik for historien og kig ind i fremtiden.
Guiseppe dyrker alle sine marker på de nordlige skråninger af Etna Vulkanen efter økologiske principper. Alt står i den klassiske albarello og man arbejder med gamle stokke til cru'erne hvor frugten fra de unge planter bliver til A' Rina. Til de hvide benyttes primært Carricante med lidt andre lokale sorter som supplement hvor de røde nærmest udelukkende er lavet på Nerello Mascalese. Man har besiddelser på de bedste placeringer navnligt San Lorenzo, Feudo og Calderara Sottana
I kælderen gæres der naturligt på ståltanke og/eller plastic afhængigt af mængden af frugt fra de enkelte parceller. Herefter temperatur-styret gæring i 15-20 dage efterfulgt af lagring på et miks af cement, tonneau, barriques og store gamle fade med en kun meget lille andel ny eg. Man flasker med minimal svovltilsætning når det er nødvendigt og vinene kan som oftes kalde sig naturlige men bærer ikke synderligt præg af dette bortset fra deres renhed. Seriøs Etna-Vin med luftighed, elegance men også lagringspotentiale.