Restaurantkunde

Vi formidler primært vores producenters vine til mange af landets gode restauranter & vinbarer. Listen over de producenter vi er stolte over at arbejde med i det danske marked finder du nedenfor.
Står du for at sammensætte og indkøbe vinene til en vinbar, restaurant, café eller hotel og ønsker at handle hos os kan du rekvirere vores B2B prisliste ved enten at kontakte Arvid eller Christian. Vi sætter hjertens gerne en smagning op og taler om muligheder.

Frankrig

Adrien Bergère - Champagne

Jules Brochet - Champagne

Alexandre Grimée - Champagne

Robert Moncuit - Champagne

Stéphane Regnault - Champagne

 

Bachelet-Monnot - Bourgogne

Joseph Colin - Bourgogne

Dureuil-Janthial - Bourgogne

Génot-Boulanger - Bourgogne

 

Mee Godard - Beaujolais

 

Domaine de Lorient - Rhône Nord

Domaine d'Abrigeon - Rhône Syd

 

Clos Venturi - Corsica

Domaine Vico - Corsica

 

Tyskland

Müller-Ruprecht - Pfalz

 

Italien

Poderi Oddero - Piemonte

Le Pianelle - Piemonte

Marco Ferrari - Valtellina

Venica & Venica - Friuli

Dalia Maris - Friuli

Via Alpina - Friuli

Girolamo Russo - Siclien

Pianogrillo - Sicilien

 

Spanien

Fedellos - Galicia

Ca' di Mat - Gredos

Viticola Mentridana - Gredos

La Antigua Clásico - Rioja

Vinos Atlántico - Cadiz & Rias Baixas

Bodegas Poniente - Jerez

 

Portugal

Aphros - Vinho Verde

Nortico - Minho

Pormenor - Douro

Textura - Dão

Revela - Dão

Cortes de Cima - Alentejo

Azores Wine Company - Acores

Profetas e Villões - Madeira & Porto Santo

 

Grækenland

Vassaltis - Santorini

 

Chile

Pedro Parra - Itata

 

 

Japan

Domaine Takahiko - Hokkaido